top of page

Kracht van kruiden en specerijen

Bijgewerkt op: 21 nov. 2021

Kruiden vind ik magisch. Ze bevatten niet alleen de hoogste concentratie nutrienten voor je lichaam, maar ze kunnen het eten op een eenvoudige manier zo ontzettend lekker maken.

Kruiden vind ik magisch. Ze bevatten niet alleen de hoogste concentratie nutrienten voor je lichaam, maar ze kunnen het eten op een eenvoudige manier zo ontzettend lekker maken. Ieder kruid heeft een functie. Zo is koriander b.v ontstekingsremmend en ontgiftend. Het bevordert ook je spijsvertering. Dus altijd goed om toe te voegen! Zowel gedroogde als verse kruiden zijn fantastisch. Vers heb ik altijd korianderplantjes, basilicum en verse munt in huis. In mijn keuken staan wel 40 verschillende potjes waarmee ik heel snel van een saaie bloemkool een heel smaakvol gerecht op tafel zet. In het buitenland slenter ik als het even kan graag over groenten markten op zoek naar bijzondere kruiden.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page