top of page
AdobeStock_249134675.jpeg

Wat houdt voedingsadvies & coaching in?

Heb je last van vermoeidheid of andere lichamelijk klachten? Wil je afvallen maar lukt het steeds maar niet? Twijfel je of je wel genoeg voedingsstoffen binnen krijgt? Veel mensen kunnen de kwaliteit van hun leven enorm verbeteren niet alleen door betere voeding maar ook een andere leefstijl. 

 

Afvallen, meer energie krijgen, gezonder worden.  Geen crashdieet, maar een leefstijl die bij jou past en eentje die je kan volhouden. Gezonde en toch heel lekkere - zoveel mogelijk plantaardige - keuzes leren maken. Keuzes maken die bij jou passen op basis van wat jij lekker vindt. Want ook gezond kan echt lekker zijn. Zorgen dat je hormonen en bloedsuiker spiegel weer in balans komen zodat je je ook weer lekker in je vel kan voelen zonder het gevoel van altijd honger te hebben. Mijn uitgangspunt voor iedereen is dat “mijn maat niet jouw maat” is. Op basis van wat bij jou past maken we een plan.

 

Naast voeding, zijn ook voldoende ontspanning, beweging, zingeving en slaap minstens zo belangrijk. Gedragsverandering is voor mij een holistische benadering, want alles staat in verbinding met elkaar. 

 

Een persoonlijk advies in combinatie met coaching is gericht op blijvende verandering en gaat jou helpen ontdekken hoe je op lekkere & gezonde manier fitter kan worden en/of op een voor jou goed gewicht kan komen.

 

Een sessie duurt 55 minuten en kan zowel in het Spaarne Gasthuis als in mijn praktijk in Velsen plaats vinden.  

AdobeStock_113711679.jpeg
AdobeStock_115154978.jpeg
AdobeStock_259044991.jpeg
bottom of page