top of page

Bijzondere hotels en restaurants

Bijgewerkt op: 21 nov. 2021

Ik reis veel. Omdat gezond en lekker eten mijn passie is probeer ik altijd weer nieuwe bijzondere plekken te ontdekken, zoals dit pareltje aan de Costa Tropical.

Bijzondere reistips


Zowel hotels als restaurants. Een hotel met gezond en lekker restaurant erbij is helemaal fijn. Omdat ik een echte avocado junk ben, wilde ik ze zelf een keer aan de boom zien groeien. En redelijk dicht bij huis kan dat: aan de Costa Tropical in Spanje groeien niet alleen avocados maar ook mangos. Ze groeien er naast elkaar en het mooie van de natuur vind ik dan weer dat ze ook nog eens heel lekker smaken samen. Bij het plaatsje Frigiliana ontdekte ik een bijzondere plek: temidden van de avocado en mango plantage een restaurant met prachtig uitzicht dat de meest bijzondere avocado gerechten maakt, wat een leuke, lekkere plek waar (bijna) alles ook nog eens super gezond is: https://www.laposadamorisca.com/the-avo/ En je kunt er ook nog blijven logeren als er plek is, want er zijn maar een paar hotelkamers.

12 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page